Infoisinfo Nederland

Mirjam Schoonheidssalon
Schoonheidssalon in Deventer

www.salonmirjam.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0570 621 01?

Adres

Marienburghstraat 13. P.C. 7415BM, Deventer, Overijssel.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Mirjam Schoonheidssalon

Massage in Deventer, Schoonheid in Deventer, Salon in Deventer, Gezicht in Deventer

Salon Mirjam bestaat uit een ruim opgezette praktijk met diverse ruimtes, waarvan een ruimte speciaal is ingericht als duosalon. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor sommige behandeling kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar. Wij bieden twee speciale behandelingen die een verjongend effect hebben: de bio-lifting behandeling en de bio skin jetting. .

Bij ons kunt u genieten van een aantal gespecialiseerde lichaamsbehandelingen. Ons team bestaat uit gediplomeerd schoonheidsspecialisten die zorgdragen voor de kwaliteit van ons gespecialiseerde behandelingsaanbod. U kunt zowel alleen als met uw vriendin of partner heerlijk genieten van onze behandelingen. .

Probeer nu de nieuwe behandeling in Salon Mirjam. Deze behandelingen kunnen goed in samenwerking met een van onze andere behandelingen zoals een face-behandeling. Verbeter de conditie van uw huid of ervaar de ontspannende werking van een van onze massagebehandelingen. Uiteraard zijn wij gecertificeerd en aangesloten bij de Anbos. .

Wilt u uzelf eens echt verwennen? Boek dan een heerlijk arrangement in onze Salon. .

Als je ouder wordt, verliest de huid eleasticiteit en vertonen zich fijne lijntjes in het gezicht. Waarbij klankschalen en edelstenen worden gebruikt voor extra ontspanning en om u optimaal te laten genieten. .

Salon Mirjam is gespecialiseerd in diverse behandelmethodes waarbij uw ongewenste haargroei (definitief) wordt verwijderd. Een overmijdelijk proces, maar bij Salon Mirjam kunt u terecht voor diverse rimpelvertragende behandelingen. Persoonlijke aandacht, persoonlijke aandacht, verbetering van de huid, vriendin of moeder ook eens mee. .

In onze salon is het accent zuiver gericht op schoonheidsverzorging, dus neem uw partner, sfeer en gezelligheid maken onze arrangementen compleet! U kunt de arrangementen ook als duobehandeling boeken, service en kwaliteit. Al onze ontharingsmethoden zijn oo
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag Gesloten
   Dinsdag 9:00 21:00
   Woensdag 9:00 13:00
   Donderdag 9:00 18:00
   Vrijdag 9:00 17:00
   Zaterdag Gesloten
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Mirjam Schoonheidssalon (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe